Skip to content

10 jurnalişti vor beneficia de posibilitatea de a frecventa gratuit un curs de limbă engleză oferit de compania Moldcell!

January 24, 2011

10 jurnalişti vor beneficia de posibilitatea de a frecventa gratuit un curs de limbă engleză oferit de compania Moldcell!

Cunoaşterea acestei limbi este practic indispensabilă în activitatea jurnaliştilor de azi. Pentru a accesa şi procesa cu uşurinţă informaţiile, articolele sau statisticile mondiale, pentru a crea colaborări de lungă durată cu companiile multinaţionale şi asociaţiile internaţionale – este necesar de a avea în palmaresul de cunoştinţe şi un nivel bun de limbă engleză.

Pe parcursul acestui curs jurnaliştii vor avea posibilitatea să–şi perfecteze cunoştinţele în limba engleză atât prin teorie cât şi prin exerciţii practice.

În concurs pot participa jurnaliştii care:
– sunt disponibili să frecventeze orele de curs care vor avea loc în capitală timp de 5 luni, de trei ori pe săptă mână (ianuarie-mai 2011);
– activează în prezent în calitate de jurnalişti şi au intenţia de a-şi continua cariera în jurnalism
– sunt clienţi Moldcell.

Condiţii de aplicare:
– completarea formularului de aplicare ce poate fi accesat pe siteul corporativ Moldcell www.moldcell.md
– un eseu în engleză de maxim 200 de cuvinte explicând motivaţia de a participa în concurs, aşteptările de la cursul de engleză şi planurile profesionale pe viitor;
– un document care certifică faptul că participantul activează la moment în domeniul jurnalisticii (de ex. copia legitimaţiei de presă vizată);
– CV-ul profesional şi
– scrisoare de recomandare din partea superiorului direct.

Doritorii de a-şi aprofunda cunoştinţele existente în limba engleză şi de a participa în proiect sunt rugaţi să expedieze documentele de aplicare cerute la adre sa electronică: i.cretu@moldcell.md până la data de 21 ianuarie 2011.

Din iulie 2008 şi până în prezent, de cursurile de engleză oferite de către compania Moldcell au beneficiat 50 de jurnalişti din peste 30 instituţii mass-media din ţară

Pentru a afla mai multe detalii contactaţă secţia Comunicări Corporative a companiei Moldcell: tel. 206010 sau e-mail:i.cretu@moldcell.md.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: