Skip to content

[publika.md] Editorul Publika TV, Denis Bartenev, a fost premiat la Festivalul Internaţional de Filme de Scurt Metraj din Oberhausen

August 3, 2010

Denis Bartenev, editor de montaj la Publika TV, a câştigat împreună cu regizorul Pavel Brăila un premiu important la Festivalul Filmelor Documentare de scurt metraj din oraşul german Oberhausen.

Colegul nostru a montat filmul Definitively Unfinished, despre încercarea eşuată a regizorului Pavel Brăila de a realiza o peliculă de lung metraj – în cea de-a şaptea zi de filmări, a luat foc echipamentul operatorilor.

Documentarul are o durată de 15 minute şi cuprinde scene reale ale incendiului ce a mistuit tehnica în valoare de mii de euro.

Echipa din Moldova a luat premiul special al prim-ministrului landului Westphalia şi cinci mii de euro.

Menționăm că Festivalul Internaţional de Filme de Scurt Metraj din Oberhausen este unul dintre cele mai vechi şi mai importante festivaluri de film din lume.

Între 29 aprilie şi 4 mai, la eveniment au participat peste 5 mii de lucrări de scurt-metraj, din 86 de ţări, iar în finală au fost admise 145 de filme.

http://www.publika.md/editorul-publika-tv–denis-bartenev–a-fost-premiat-la-festivalul-international-de-filme-de-scurt-metraj-din-oberhausen_16791.html

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: