Skip to content

[jurnaltv.md] VISUL LUI VOLONTIR

March 18, 2010

Un film auto-biografic: asta îşi doreşte renumitul actor şi regizor moldovean Mihai Volontir. Este un proiect grandios pentru Volontir, care a împlinit recent 76 de ani. Scenariul îl ticluieşte de 10 ani, dar până în prezent marea problemă în realizarea filmului auto-biografic a fost cea a banilor. lui Mihai Volontir i-au promis mulţi să-l ajute financiar. Actorul a rămas doar cu promisiuni şi totuşi speră să beneficieze de susţinere financiară pentru a-şi vedea realizat proiectul.

Ajuns la vârsta de şaptezeci şi şase de ani, maestrul Mihai Volontir mai are multe proiecte noi, atât în teatru, cât şi în cinematografie. Doar că regretă că nu prea are cu cine să lucreze la ele.
Mihai Volontir, pe care lumea îl identifică cu mai multe personaje din filmele de lung metraj, are un vis despre care nu prea obişnuieşte să vorbească. Cei care ştiu despre această aspiraţie, cred că va fi o realizare importantă nu doar pentru maestru, ci şi pentru toţi cei care îl cunosc şi îl apreciază.

Valoarea maestrului este recunoscută şi pe plan internaţional. Drept dovadă este şi faptul că în anul două mii, Mihai Volontir a fost desemnat cel mai bun actor al secolului XX din cinematografia moldovenească.

video http://jurnaltv.md/

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: